luni, 10 martie 2008

TREI DOI UNU...
DISCOGRAFIE
VIDEO

Formatia a inceput ca un proiect de Lauda Si Inchinare in noiembrie, anul 2001, de membrii trupei Contrast Alin si Tina Timofte alaturi de Corina Coc. Viziunea lor nu era sa fie doar inca o trupa ci sa mearga mai departe de acest concept. Au vrut sa fie ceva mai departe de doar muzica, sau doar un nume, ci sa reprezinta un intreg concept, un stil de viata, o viata de continua inchinare



Primul lor album s-a numit


"Inchinare"si a fost lansat la sfarsitul anului 2001. A avut un impact maret asupra tineretului crestin, si a spart traditia inchinarii in multe din bisericile din Romania de atunci si nu numai. Multe comunitati romanest din Europa si S.U.A le-au placut CD-ul deoarece daruia oportunitatea de a introduce piese noi in serviciile din biserica. In Ianuarie 2003 al doilea album lansat avea titlul "Ridica-ma" .
Trei, Doi, Unu este mai mult decat un nume pentru membrii formatiei. Dupa spusele lor, "De fiecare data cand ne gandim sa explicam numele, incercam sa sugeram imaginea unei clepsidre. Insemnand ca timpul chiar se scurge si nu este cum sa ne permitem sa-l irosim." In alte cuvinte numele "3,2,1" trebuie sa fie o provocare pentru fiecare, intrucat ca subliniaza o numaratoare inversa.
Al treilea album se face cu absenta vocei Cristinei, iar Tina nu se mai aude in rolul de solista.
Actualii membri ai formatiei "Trei Doi Unu" sunt Alin Timofte, Ovidiu Andreica, Fane Cifor, Cristi Tranca.

DISCOGRAFIE
VIDEO


----VIZITEAZA SITE-UL FORMATIEI TREI DOI UNU----

Niciun comentariu: