miercuri, 19 martie 2008


PUR________ SIMPLU
______SI_________

DISCOGRAFIE


Pur si Simplu nu este un concept, nu este nici macar o sintagma, nu este si totusi se preteaza unui joc de cuvinte, de ce? Pentru ca se vrea a fi. Nascut din vise si nazuinte, din asteptari si frustrari, din bucurie si speranta, pur si simplu exista intretinut de vointa mea si a ta, a noastra, dintr-o credinta comuna in Adevar, care este Isus Hristos.
Se vad 6 la numar, dar ei sunt mai multi. Se spune ca pe unii dintre ei ii cheama: Florin Fironda(bebi, Timisoara), Adi Covaci(Zadig, Oradea), Alin Dogar(Oradea), Adi Calbajos(Cluj-Napoca), Cosmin Vaschi(Comi, Oradea), Zoli Jambor(Zulu, Cluj-Napoca)

Scurt Istoric
Desigur ca exista mai multe conjuncturi favorabile si de ce nu, miraculoase. Nu ne-am intalnit cum le-ar place unora, in gradini cu flori de mai, la umbra protectoare a copacilor, in schimb am avut fericitul prilej de a ne cunoaste pe cand eram prunci si inca de pe atunci s-a furisat in noi dorinta de a canta.
Primul album: Incadescent a concretizat ceea ce pana atunci indrazneam numai sa visam a urmat apoi o perioada in care nelinistile noastre existentiale cat si preocuparile noastre zilnice s-au proiectat tot mai mult in albumul Alternativ.
Ne place sa credem ca muzica noastra se adreseaza tuturor categoriilor, indiferent cat de sprinten esti, indiferent daca mancarea ta zilnica este o portie de cartofi ori delicatese din cel mai alese; se adreseaza si celor care apreciaza confortul si progresul cat si celor sceptici si conservatori; ea se adreseaza tuturor care au motiv sau pur si simplu celor care vor sa asculte muzica!

----VIZITEAZA SITE-UL FORMATIEI PUR SI SIMPLU----




Niciun comentariu: